Zoeken naar drug

   
 
drug
 
Verdovingsmiddel voor paarden steeds vaker gebruikt als drug. Het Nieuwsblad.
Ketamine als drug aan opmars bezig. Verdovingsmiddel voor paarden steeds vaker gebruikt als drug. 21/11/2012 om 1155: door kidr Bron: Belga Print Corrigeer. Ketamine, oorspronkelijk een verdovingsmiddel voor paarden, wordt steeds populairder als drug. Veel gebruikers ruilen hun dure lijntjes coke voor goedkoper spul zoals ketamine en het vloeibare GHB.
Belgische, dodelijke, drug maakt opmars in Californië maar in eigen land zijn er al wetten tegen.
Dat wil zeggen dat straathoekwerkers drugsverslaafden actief op de hoogte brachten van de effecten van fentanyl, dat ze gebruikers aanmoedigden om hun drugs te testen wat in België niet kan voor ze die gebruikten en dat ze er voorzichtig mee moesten zijn en de drug niet alleen mochten gebruiken, maar enkel in gezelschap.
Drugs ABC Druglijn.be.
Ook bezigheden zoals gokken, gamen of internetten kunnen als drug werken. Hieronder vind je per drug info over effecten, risicos, wetgeving en meer. Over drugs in het algemeen. Wat zijn drugs? Is verschillende soorten drugs combineren gevaarlijk? Andere veelgestelde vragen.
Drugs testen Jellinek Laat je drugs testen bij Jellinek Amsterdam.
Wat is het? Alcohol drugs Alcohol drugs. Wilt u alles weten over alcohol drugs? Jellinek is dé expert op dit gebied en biedt naast basisgegevens over de werking van de diverse middelen ook informatie over verwante thema's' zoals: middelen seks of zwangerschap, middelen medicatie en middelen de politiek.
Flikken Aflevering 3 Seizoen 4 VRT NU.
Britt en Pasmans onderzoeken de zaak en maken kennis met de pittige kotgenote van het verdwenen meisje. Raymond probeert een einde te maken aan een jaarlijks weerkerend fenomeen: de besmeuring van het beeld van Koning Boudewijn in het Citadelpark. Britt en Pasmans onderzoeken een verdwijning.
Nuttige links over drugs en verslavingsthema's' Sociale Centra.
Het Antwerps Drug Interventie Centrum vzw ADIC. Het Antwerps Drug Interventie Centrum ADIC is een psychosociaal revalidatiecentrum voor druggebruikers en biedt zowel de mogelijkheid tot residentiële opvang, in het ontwenningsprogramma en het behandelingsprogramma, als tot ambulante begeleiding in de vorm van een ambulante woonbegeleiding: website ADIC.
Drug reimbursement systems: international comparison and policy recommendations KCE.
Drug reimbursement systems: international comparison and policy recommendations. Drug reimbursement systems: international comparison and policy recommendations. KCE Reports 147 2010. Nr van het rapport: 147C. Type: Health Services Research HSR. Auteurs: le Polain Maïté, Franken Margreet, Koopmanschap Marc, Cleemput Irina.
Voetbal is mijn drug Logo Dender.
De postkaart is zinvol om het thema en de campagne Muziek/lachen/voetbal is mijn drug. De campagne wijst jongeren erop dat 4 op 5 van hun leeftijdsgenoten nooit cannabis gebruikt en zich ook zonder cannabis amuseert. Je kan de postkaart hier bestellen.: Voetbal is mijn drug.
Verslavingszorg slaat alarm: nieuwe drug phenibut is mogelijk enorm verslavend, en gewoon verkrijgbaar via webshops De Volkskrant. Deel dit artikel.
Verslavingszorginstellingen in Noord-Brabant en Oost-Nederland waarschuwen voor een relatief nieuwe drug die erg verslavend kan zijn en vrij verkrijgbaar is via webshops die het middel aanbieden als voedingssupplement, onder meer voor bodybuilders. Het gaat om phenibut, dat chemisch verwant is aan het wettelijk verboden ghb gamma-hydroxyboterzuur, een van de meest verwoestende en verslavende drugs van dit moment.

Contacteer ons