Op zoek naar dak?

   
 
dak
 
Dak Isolatie Specialist in platte daken en isoleren van zolders!
Ons team beschikt hiervoor over een zeer uitgebreide vakkennis. Bovendien hebben we doorheen de jaren een stevig netwerk uitgebouwd van uiterst betrouwbare leveranciers. Zij staan, samen met ons, garant voor het leveren van kwaliteitsproducten voor de perfecte afwerking van uw dak!
Dak Scalaplastics.be.
Selecteer een pagina. Ben je je zolder of dak aan het verbouwen en zoek je alternatieven het zonlicht binnen te laten, dan bied Scala Plastics je verschillende oplossingen. Ontdek hieronder ons volledige assortiment.: Koepels I Dakvensters I Zolderramen I Dakhulpstukken.
Herstellingen Ons Dak.
De paashaas bracht eitjes voor de kinderen van wijk Hoefkamp. Om dit te vieren sloegen enkele buurtbewoners, Stad dilsen-Stokkem en Ons Dak de. Woensdagnamiddag 14 maart 2018 organiseerden Ons Dak en stad Maaseik en burenbabbel in wijk Relindis in Maaseik.
Dakvensters voor toegang tot het dak FAKRO.
Ademt uw dak? Onderdakfolies met hoge dampdiffusie. Folies met lage dampdiffusie. Kleefband voor dakfolies. Kwaliteit en innovatie. Dakvensters voor toegang tot het dak. In hout naturel en wit. In PVC, wit en houtfineer-look. Tuimeldakvensters met verhoogde tuimelas. Niet standaard dakvensters.
Team Ons Dak.
Enkele bewoners, Stad Dilsen-Stokkem en Ons Dak organiseerden op dinsdag 31 oktober 2017 een halloweenactiviteit voor jong en oud. Ons Dak en Stebo slaan de handen in elkaar. Stebo neemt energiescans af om het vebruik in kaart te brengen en te verlagen.
Dak isoleren langs buiten: werkwijze en prijs.
Deze kan namelijk al beginnen vanaf 40 euro en oplopen tot wel 150 euro. Veel hangt ook af van het daktype; een plat dak langs buiten isoleren kost meer dan bij een schuin dak. Een plat dak wordt in vrijwel alle gevallen langs de buitenzijde geïsoleerd.
Plat dak isolatie IKO enertherm.
ALU NF PRO. Plat dak isolatie. Hellend dak isolatie. Declaration of performance. Plat dak isolatie. Plat dak isolatie. IKO enertherm wordt gebruikt voor het thermisch isoleren van platte daken. Volgende isolatieplaten zijn van toepassing bij plat dak isolatie.: IKO enertherm ALU.
Zomaar een dak Pastorale dienst Universiteit Antwerpen.
Ze zochten al een tijdje naar een geschikte naam voor het gebouw waar het Open veld, de bovenzaal van de pastorale dienst, was gevestigd de benedenverdieping was in die tijd nog een garage toen ze zich lieten inspireren door Zomaar een dak boven wat hoofden, een kerklied van Huub Oosterhuis.
Dak.
Staande naad VMZINC warm dak op metalen sandwichpanelen. Staande naad VMZINC warm dak op niet compatibel houten draagvlak. Staande naad VMZINC warm dak op minerale wol/ PIR/PUR. Staande naad VMZINC warm dak op cellenglasisolatie. Staande naad VMZINC verlucht dak op bebording.

Contacteer ons