Resultaten voor PUR

   
 
PUR
 
Ô Pur De zuiverende ontspanning.
In ons wellnesscenter Ô Pur staan wij er borg voor dat u met uw partner of vrienden op een plezante, ontspannen manier volledig privaat van rust en kalmte kunt genieten. Wellnesscenter Ô Pur biedt een brede waaier aan diensten in een modern, maar gezellig kader.
PUR spouwmuurisolatie: Prijzen Voordelen Nadelen. PUR spouwmuurisolatie: Prijzen Voordelen Nadelen.
Soms is PUR vaak ook de enige mogelijkheid wanneer het gaat om een dunne spouw van minder dan 3 à 4 centimeter. Een laatste maar niet onbelangrijke troef is het feit dat er bij PUR een kleinere spuitmond gebruikt kan worden.
PIR vs. PUR isolatie: wat zijn de verschillen?
De PUR platen uit ons assortiment zijn van het merk Siniat. Het mooie van deze platen is dat er meteen een gipsplaat van 95mm, dikte aan is bevestigd. Zo hoef je dus geen aparte laag meer tegen de PUR platen te plaatsen om het geheel af te werken.
Fabeltjes over vloerisolatie in gespoten PUR ontkracht.
De kleur van de milieuvriendelijke PUR is hetzelfde maar de isolatiewaarde verbeteren tov de voorgaande versie. De gespoten PUR industrie zal als eerste overschakelen naar de milieuvriendelijke versie van de PUR. De isolatieplaten markt dienen deze vanaf 2025 te veranderen.
Bijna 1 op de 2 architecten kiest alternatief voor PUR of PIR Betopor.
Bijna 1 op de 2 architecten kiest alternatief voor pur of pir. Bijna 1 op de 2 architecten kiest alternatief voor PUR of PIR. Anno 2018 opteren steeds meer architecten voor een milieuvriendelijker alternatief voor de kunststoffen PUR en PIR.
UTHERM PUR B 6 CM: 600X1200MM0.72M 5.76M/PAK 10PAK/PAL.
UTHERM PIR B. UTHERM PUR B 6 CM: 600X1200MM0.72M 5.76M/PAK 10PAK/PAL. UTHERM PUR B 6 CM: 600X1200MM0.72M 5.76M/PAK 10PAK/PAL. UTHERM roof b is een PUR isolatieplaat met aan beide zijden een bekleding bestaande uit een gebitumineerd glasvlies met een polypropyleenlaag.
PUR of polyurethaan EPB basisinfo Lambda.
Hoewel de lambda-waarde van PUR-isolatieplaten hoger is, kiest men bij vloertoepassingen toch vaker voor het gebruik van gespoten PUR. De schuimversie van PUR is immers flexibeler dan de isolatieplaten. Met platen kan men niet altijd alle kieren en gaten dichten.
Wat kost vloerisolatie met gespoten PUR? Vloerisolatie Livios.
Dan kan je er voor kiezen om je zoldervloer te voorzien van een fijne laag PUR van 5 à 6 cm. Blijft het een bergruimte, dan is zon extra laagje handig om de warmte wat beter op de ruimtes onder de zolder te houden.
PUR dakisolatie Prijs en voordelen PUR-platen of PUR-schuim.
Gespoten PUR wordt niet alleen gebruikt voor het dak. Ook de kruipkelder, vloeren, spouwen en gewone kelders worden steeds vaker met PUR geïsoleerd. PUR dakisolatie kan ook niet inkrimpen of verzakken na verloop van tijd. Het is vochtwerend en compleet luchtdicht.

Contacteer ons